Siirry pääsisältöön

THE VENUE

                               THE VENUE

 

Kuva NXM photo, hiukset Ida Kolari, meikki Tanja Warjonen, kukat greenhome viherpalvelu, lokaatio Wanha Satama

                                           WANHA SATAMA               

Varsinkin pääkaupunkiseudulla juhlatiloja on moneen lähtöön ja jotkin niistä saattavat olla varattuja pitkänkin ajan päähän, joten tämän kanssa kannattaa olla ajoissa. Joskus voi käydä hyväkin tuuri niinkuin meillä kävi ja saimme tilan varattua jo ensi syksylle.

Järjestimme kesällä hääpukumuotinäytöksen yhteistyössä alan rautaisten ammattilaisten kanssa ja lokaatioksi valikoitui henkeä salpaava Wanha Satama. Olin ennenkin käynyt kyseisessä juhla/tapahtumatilassa häämessujen merkeissä. Tiesin siis jo etukäteen, että kyseessä on upea ja monikäyttöinen tila. Näytöstä toteuttaessa mietin koko ajan mielessäni miten upeaa täällä olisi järjestää häät ja nyt unelmistani tuli totta, sillä tämä upea tila valikoitui meidän hääpaikaksemme.

Wanha Satama sijaitsee Helsingin katajanokalla, joten vieraiden on helppo saapua paikalle joko autoillen tai julkisilla kulkuneuvoilla. Me halusimme juhlatilan, joka sijaitsee kantakaupungissa, sillä Helsinki on molemmilla lähellä sydäntä. Myös meren läheisyys on myös aivan ihana lisä.

Kävin vielä uudestaan katsastamassa paikan, jonka ystävällinen henkilökunta minulle mielellään esitteli ja samalla kertoi erilaisista tilankäyttö mahdollisuuksista. Me päädyimme kolmen tilan kokonaisuuteen, jossa pystymme luomaan erillisen vastaanottotilan omalla erillisellä sisäänkäynnillä. Tämä tila on G sali, jonne tulee tervetulomaljat, photo booth, vieraskirjan kirjoittaminen, sekä cocktail tilaisuus. Jo tämä sali itsessään voisi toimia itse juhlatilana, sillä se on erittäin näyttävä korkeakattoinen, suuri ja valoisa tila.

                                                                Wanha Satama G-sali
                                                                           Kuva Pinterest

Koska halusimme luoda jotain täysin erilaista, tapahtuu ruokailu yhdessä pitkässä pöydässä Helsingin taivaan alla E-salissa, jonka paljastamme vieraille vasta sinne siirryttäessä. Tässä tilassa on potentiaalia mihin vaan ja sen saa koristeltua juuri näköisekseen. Aloin heti tilan nähtyäni kaivamaan pinterestistä kuvia ulkona järjestettävistä häistä, sillä lasikatto tuo tähän tilaan aivan samanlaisen fiiliksen ilman säästä aiheutuvaa stressiä. En malta odottaa, että pääsen suunnittelemaan tilan koristelua tarkemmin, sillä se on ilman koristeitakin UPEA! Tilan akustiikka on jotain käsittämättömän hyvää ja täällä esiintyjien ääni pääsee kyllä aivan varmasti oikeuksiinsa.

Wanha Satama E-sali

                                                                        Wanha Satama E-sali

                                                                            Kuva Pinterest


Kolmas tila, F-sali toimii häiden jatkopaikkana. Tämäkin tila itsessään toimisi erittäin hyvin myös ruokailuun ja vieraiden vastaanottoon. Iso kriteeri meillä juhlapaikan valinnassa oli se ettei tilasta tarvitse poistua jo esimerkiksi klo 24 vaan juhlia saisi jatkaa myös myöhempäänkin ja tässä tilassa se onnistuu. Tulemme siis luomaan tänne häiden jatkot ja tämäkin tila tulee olemaan yllätysmomentti, sillä se paljastetaan vasta sinne siirryttäessä. Tulemme ottamaan tilaan erillisiä valoja ja äänentoistojärjestelmän, jolla saamme luotua juuri näköisemme jatkot! Wanhan sataman porukka heitti ilmoille aivan mahtavan idean siitä, että jatkotilaan tehtäisiin iso screen, jossa pyörisi päivän mittaan otettuja kuvia ja videoita ja mielestäni tämä kuulosti erittäin hyvältä! Näin häiden tunnelma säilyy myös juhliessa.


                                                                    Wanha Satama F-sali

Omaa varaustani tehdessä kysyin myös muista mahdollisista viikonlopuista 2021 kesälle ja siellä oli vielä joitain viikonloppuja vapaana, joten suosittelen lämpimästi ottamaan rohkeasti yhteyttä suoraan heihin. Wanhan Sataman ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään hääparia luomaan juuri omanlaisen kokonaisuuden hääparin juhliin. Hintojakin kannattaa kysellä suoraan juhlapaikalta, sillä hinnat vaihtelevat saleista riippuen. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

THE DRESS(ES) part 1

                  Kuva  NXM photo, meikki Tanja Warjonen, Hiukset Ida Kolari, puku Sis Idman Andra              THINKING ABOUT THE DRESS(ES) Se puku johon kiteytämme haaveet lapsuudesta nuoruudesta ja aikuisiästä. Mitä sinulle tulee mieleen ensimmäisenä, kun puhutaan tästä monelle todella suuresta osasta häitä eli hääpuvusta? Jokaisella meillä on erilaisia ajatuksia siitä mitä tämä puku symboloi ja mitä me puvulta toivomme. Käsittelen hiukan pintaa tässä postauksessa yleisesti hääpuvuista ja sovituksista ja myöhemmin tulen kertomaan hieman oman pukuni hankintaprosessista. Työskentelen Katariinalla Helsingin boutiquessa liikkeenhoitajana ja näkökulmani tulevat siis meidän puvuista ja niiden tilausprosessista.                                                             WHERE SHOULD I START? Suosittelen ihan ensimmäisenä hakemaan hieman inspiraatiota siihen, mikä omaa silmää miellyttää. Esim. Pinterest on todella hyvä paikka alkaa etsimään pukuja ja katsomaan erilaisia malleja. Kuitenkin

BY KATARIINA

 Kuva NXM photo, meikki Tanja Warjonen, Kukat greenhome viherpalvelu, hiukset Ida Kolari, Korut Korkeila, Puku Sis Idman Andra                                         BY Katariina Design from Finland. Katariinan luoma Sis Idman mallisto on täysin suomalaista suunnittelutyötä. Katariina on suunnitellut hää- ja juhlapukuja yli kaksikymmentä vuotta ja hänen kädenjälkensä on jotain todella uniikkia ja kaunista. Katariina käyttää vain laadukkaimpia materiaaleja puvuissaan ja hänen valitsemansa pitsit poikkeavat paljon perinteisestä. Joka kerta kun saamme liikkeeseen uuden puvun, en pysty olla ihastelematta hänen suunnittelutyötään.                                                                                          OUR FITTINGS Meille tulisi varata aina aika sovitukseen, sillä palvelemme kaikki asiakkaat yksilöllisesti ja haluamme rauhoittaa sovitustilanteen, sillä kyse on niin tärkeästä puvusta. Sovitukseen voit tulla joko makutuomareiden kanssa tai yksin, me olemme täällä sinua varten